Leiderschapstraining | ervaringen

Ervaringen

Peggy ’t Zand
Groepsmanager Uitvoering Gemeente Purmerend

"Ik vond de KIM training hartstikke leuk, het heeft echt een blijvende verandering teweeggebracht. Was soms best wel confronterend maar de omgeving voelde veilig en uitnodigend om de handschoen op te pakken en om te experimenteren met nieuw gedrag. Er was tijd en ruimte voor dingen waar je in je werk niet snel aan toe komt of doe je niet snel doet zoals experimenteren met nieuw gedrag. De inhoud is heel goed, veel afwisseling tussen theorie en oefenen en ervaringen delen. Je leert veel van elkaar Belangrijkste leerpunt voor mij is positieve zelfsturing. Ik heb mezelf en mijn mening beter op de kaart gezet waardoor mijn invloed groter is geworden. Ik denk nu meer in oplossingen in plaats van in problemen Mijn mening doet er toe, ik word gehoord Een leider leeft zijn droom, een lijder droomt zijn leven, leeft zijn drama."

Marco Bosma
Manager Loders Croklaan

"De Leiderschapstraining was soms best confronterend, dat kan op dat moment wel eens vervelend zijn maar is wel de beste manier om inzichten in je eigen gedrag te krijgen De training draagt bij aan bewustwording, ik heb beter inzicht in mijn eigen functioneren gekregen. Dit heeft effect gehad op de manier waarop ik mensen aanstuur. Dingen die voor mij heel vanzelfsprekend zijn bleken voor anderen helemaal niet zo vanzelfsprekend te zijn. Daar houd ik nu rekening mee bij het geven van opdrachten. Ik communiceer nu veel duidelijker en leg veel meer uit dan ik vroeger deed."

Bernard Wamelink
Manager Ziekenhuis Gelderse Vallei

"De wijze van opzet van deze training geeft energie. Training is inspirerend van opzet, maakt echt dat je er in meegaat. De training is zo toepasbaar. Zo staat in de cursusmap de basis van een aantal theorieën, lekker kort en bondig beschreven. De map staat op mijn bureau en die raadpleeg ik nog regelmatig, in tegenstelling tot andere mappen die onder in kast liggen. Zijn hele concrete dingen die je kunt inbrengen uit je werkveld. Zaken waar je tegen aan bent gelopen kan je inbrengen, je krijgt door de trainer en groep spiegels voorgehouden hoe je het ook anders had kunnen aanpakken en daar kan je dus concreet van leren. Uiteraard is het wel zo dat hoe meer je er in stopt, hoe meer je er uit krijgt Ik ben me veel meer bewust geworden van dingen. Met name lastige situaties, zoals moeilijke gesprekken, daar neem ik meer tijd voor maken om me voor te bereiden en ik heb ook tools gekregen om beter met deze situaties om te gaan."

Lex van Zuilen
Manager Delta N.V.

"Ik heb inzicht gekregen in wie ik ben en ook wie ik niet ben. Daarnaast heb ik handvaten gekregen om de persoon die ik ben ‘beter te maken’/ beter te worden voor mijzelf en ook anderen De training heeft gemaakt dat ik weet wie ik ben en waar ik voor sta en dat maakt dat het voor anderen duidelijk is wat ze aan me hebben Ikzelf ben de leidraad is mijn motto geworden. De omgeving kan zeggen wie ik ben maar ik ben altijd nog zelf degene die bepaalt waar ik naar toe ga."

Meer weten? Vraag de brochure aan!